Prima reacție a lui Halep după ce a câștigat BRD Bucharest Open

Publicat: 13 07. 2014, 19:35

„Vreau să o felicit pe Roberta Vinci pentru turneul făcut și îi urez mult succes pe viitor. Le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest turneu. A fost un turneu incredibil, primul în România. Am fost puțin obosită, dar vă mulțumesc că m-ați susținut. Mulțumesc familiei și prietenilor care mă susțin și care m-au ajutat și m-au îndreptat spre acest sport. Mulțumesc stafului meu pentru munca depusă. Mulțumesc lui Wim Fissette pentru suport. Mulțumesc federației pentru că a reușit să facă acest turneu. Sper ca și anul viitor să existe acest turneu și să-l câștig din nou. Mulțumesc România, mulțumesc românilor”, a spus Halep.

La festivitatea de premiere au fost prezenți Nadia Comăneci, Ilie Năstase, precum și ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo. „În momentul în care proprietarul turneului m-a întrebat dacă vrem să organizăm turneul la București, l-am contactat pe primul ministru Victor Ponta, care a fost imediat de acord”, a declarat președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, moment în care s-au auzit huiduieli.

Simona Halep a fost premiată de președintele turneului Dumitru Hărădău. După ce au fost premiate, Simona Halep și Roberta Vinci au ținut câte un discurs, iar apoi au prezentat trofeele primite.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, principala favorită a competiției și locul 3 WTA, a câștigat, duminică, prima ediție a BRD Bucharest Open, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-1, 6-3, pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numărul 2 și poziția 24 în ierarhia mondială.

Acesta este al optulea din titlu de simplu din carieră pentru Simona Halep, după succesele de la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia (toate în 2013) și Doha (2014).