Prima reacție a lui Reghecampf, după egalul obținut aseară cu Dinamo, în semifinalele Cupei României

Publicat: 18 04. 2014, 08:54
Actualizat: 06 02. 2019, 08:57

„Așa cum ne-am așteptat, echipa a făcut un meci bun și am reușit să ajungem în finală. Păcat că nu am marcat mult mai multe goluri, pentru că ne-am creat multe ocazii, ne-am jucat cu ele. Felicit cele două galerii, care au făcut un spectacol incredibil, în special pe cea a Stelei. Nu trebuia să primim acel gol, trebuia să fim mult mai serioși la finalizare. Este o diferență foarte mare între Steaua și Dinamo în momentul de față. Nu trebuie să supere pe nimeni, nu este o aroganță, este adevăr. Cei de la Dinamo au jucat foarte bine, au încercat să pună presiune, să câștige duelurile unu la unu, dar după cum spuneam e o diferență”, a afirmat Reghecampf.

El a precizat că își dorește victorii în toate meciurile până la finalul sezonului: „Trebuie să câștigăm toate meciurile până la finalul campionatului, pentru că obiectivul este câștigarea titlului”.

Reghecampf a mai spus că vineri va fi prezent, împreună cu jucătorii Stelei, la înmormântarea asistentului medical Mitică Neagu, care a încetat din viață în noaptea de marți spre miercuri. Mitică Neagu a lucrat 34 de ani la Steaua.

Formația Steaua a terminat la egalitate, joi seară, pe Arena Națională, scor 1-1 (1-0), cu echipa Dinamo, în manșa secundă a semifinalelor Cupei României – Timișoreana, și s-a calificat în finala competiției cu scorul general de 6-3.

În tur, la 27 martie, Steaua s-a impus cu scorul de 5-2.

Pe Arena Națională, golurile au fost marcate de Matei ’86 pentru Dinamo și Tănase ’22 pentru Steaua.