Prima reacție a Simonei Halep după apariția fotografiilor cu Radu Barbu

Publicat: 11 11. 2017, 12:59

Cu toate că niciunul dintre cei doi nu a dat vreo declarație despre relația pe care o au, Simona Halep a dat totuși un semn, însă pe rețelele de socializare. 

Astfel, sportiva și-a pus statusul „single”, adică singură, pe profilul de Instagram, alături de un emoticon vesel. 

Partenerul Simonei (26 de ani), pe numele său Radu Barbu, este mai în vârstă cu 8 ani decât ea! Piteșteanul de 34 de ani a jucat tenis în circuitul ATP, însă nu a reușit niciodată să se remarce! Cea mai bună clasare a sportivului care s-a retras din activitate în anul 2005 este locul 1.131 ATP! Acum, iubitul Simonei Halep este antrenor de tenis, pregătind copiii în orașul natal. Dacă ne luăm după pozele postate pe pagina personală de Facebook, Radu Barbu este un tip jovial și petrecăreț, scrie Pro Sport.

Simona și Radu s-au cunoscut datorită faptului că se învârteau într-un cerc comun de prieteni. Fostul jucător de tenis are mai mulți amici pe care constănțeanca îi știe foarte bine, printre care se numără și Horia Tecău, Victor Crivoi sau Andrei Pavel, actualul antrenor al Simonei. Barbu a studiat la Texas Christian University și a evoluat pentru colegiul respectiv în campionatul universitar nord-american. El a mai ocupat și funcția de director al unui turneu ITF desfășurat la Pitești.