Primarul Sorin Oprescu a vizionat meciul Athletic Bilbao – Sporting Lisabona pe Arena Națională

Publicat: 27 04. 2012, 00:44
Actualizat: 27 04. 2012, 09:54

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, împreună cu reprezentanți ai FRF și cu ambasadorul finalei Ligii Europa, Miodrag Belodedici, au asistat, joi seară, la meciul Athletic Bilbao – Sporting Lisabona, scor 3-1, din manșa retur a semifinalelor competiției, pe Arena Națională.

Toți cei prezenți au urmărit meciul de la tribuna oficială, pe ecranul amplasat deasupra terenului. La pauza meciului, Sorin Oprescu a făcut o vizită la locul unde se tipăresc biletele.

Trofeul Ligii Europa a fost adus din Regie și a fost amplasat la intrarea în stadion, unde va sta până la 29 aprilie și va putea fi admirat și fotografiat de public.

La finalul meciului, primarul Capitalei și Miodrag Belodedici au arborat la stadion drapelul Spaniei, în onoarea celor două finaliste.

Ambasadorul finalei Ligii Europa, Miodrag Belodedici, a declarat că Athletic Bilbao este favorită la câștigarea trofeului. „După cum a jucat, Bilabo este favorită. Este o echipă care joacă foarte bine și a produs surpriza în Liga Europa”, a spus Belodedici.

Primarul Sorin Oprescu a dat asigurări că nu vor fi probleme din punct de vedere al securității. „Încă de la început am indicat-o pe Bilbao ca fiind favorită. Finala va fi sigur câștigată de o reprezentată a Spaniei! Nu vor fi probelme din punct de vedere al securității. Spanioli care vin la 9 mai în București vor găsi un oraș european, așa cum este și la ei acasă și atunci vom putea fi siguri că și Bucureștiul a intrat în rândul capitalelor europene. Până la 9 mai vor fi făcute repetiții «cu costume», astfel să nu existe nicio problemă”, a precizat Oprescu.

Echipele Atletico Madrid și Athletic Bilbao s-au calificat în finala Ligii Europa, care va avea loc la 9 mai, de la ora 21.45, pe Arena Națională din București.