Primele cuvinte ale campioanei de la Roland Garros: „Știam că Simona Halep e o jucătoare mare, dar totul s-a întors în favoarea mea”

Publicat: 10 06. 2017, 18:58
Actualizat: 12 06. 2017, 01:32

Finalul a găsit-o vizibil emoționată, atunci când organizatorii i-au pus microfonul în față pentru primele reacții. „Nu pot să cred că sunt campioană! Știam istoria, știam că atunci când m-am născut a câștigat Kuerten, sunt fericită, era visul meu și sunt foarte, foarte fericită!”, a spus Ostapenko, la Eurosport.

Întrebată cum a gestionat momentul dificil din setul al doilea, atunci când Simona Halep avea 3-0 și minge de 4-0, jucătoarea letonă a răspuns: „Știam că Simona e o jucătoare mare, eu voiam să îmi fac jocul deși greșeam. Dar totul s-a întors în favoarea mea, am luptat pentru fiecare punct și mă bucur că s-a terminat totul în favoarea mea. Mulțumesc oamenilor pentru tot, e un vis să fiu campioană la Roland Garros!”.

În finalul discursului, Jelena Ostapenko a trimis „bezele” către loja care a susținut-o: „Mulțumesc echipei, mamei, agentului meu, tuturor celor care m-au susținut în această săptămână! Thank you, guys!”, a conchis letona la Eurosport.