Primele imagini cu stadionul pe care ar putea juca Hagi și Tătărușanu. Costă peste 400 de milioane de euro. VIDEO și FOTO

Publicat: 10 03. 2017, 19:34

Conducerea echipei toscane lucrează intens la proiectul pentru un nou stadion cu o capacitate de 40.000 de locuri. Noua casă a grupării viola va avea 480.000 de metri pătrați și, pe lângă stadion, va fi compusă dintr-o parcare de 45.000 de metri pătrați, un centru comercial și unul sportiv și va costa peste 400 de milioane de dolari.

Palatul Vechi sau Palazzo Vecchio din Firenze a fost gazda coferinței de presă ținută de reprezentanții Fiorentinei, vineri, când șefii de pe Artemio Franchi au făcut anunțul istoric: „Îmi vine să mă întreb ‘Unde am fost acum nouă ani?’ Atât de multe s-au întâmplat. Astăzi prezentăm un proiect operațional, de care suntem siguri, deși există unele mici probleme, sunt sigur că le putem depăși. Acesta va dura 4 ani. Vreau să mulțumesc Sindicatului pentru această oportunitate. E un pas important pentru oraș, dar și pentru Italia. Sper să fim un exemplu pentru renașterea grupării viola” a declarat Andrea Della Valle, patronul Fiorentinei, citat de violanews.com.

În ceea ce privește numele noului complex, Della Valle a spus că nu îl știe încă, dar e sigur că va avea legătură cu orașul Firenze.