Problemă uriașă pentru Steaua. Meciul de duminică e în pericol: ”Nu este normal”

Publicat: 14 10. 2015, 15:35

Starea suprafeței de joc de pe ”Ilie Oană” este deplorabilă, dar Primăria refuză să înceapă lucrările de reamenajare deoarece oficialii Petrolului nu au plătit o datorie mai veche către Serviciul de gospodărire urbană Ploiești.

De altfel, ploieștenii au încercat să mute ultima partidă de acasă, cu Poli Timișoara, pe stadionul din Chiajna, însă bănățenii au refuzat, scrie Digisport.

”Am încercat să jucăm la Chiajna, să avem un teren unde se poate juca. Cei de la Timișoara nu au fost de acord. Au spus că terenul este bun. Ne adaptăm cerințelor, nu avem ce să facem. Pentru noi este foarte greu să jucăm acasă pe un asemenea teren (…) Pe terenul ăsta intră cine vrea și acest lucru nu este normal. S-au desfășurat aici și două meciuri de Old Boys. Nici în Divizia C nu se poate juca pe un asemenea teren”, a declarat antrenorul Petrolului, Sebi Tudor.

În aceste condiții, meciul dintre Petrolul și Steaua, care se va juca duminică și pentru care ploieștenii vând deja bilete, s-ar putea disputa în condiții improprii, asta și din cauza stării vremii.