Probleme de sănătate pentru Raul Rusescu. Jucătorul Stelei va fi supus unei intervenții chirurgicale

Publicat: 31 10. 2014, 17:31

Rusescu va fi operat de către șeful secției clinicii de chirurgie orală și maxilo-facială, Liliana Moraru.

„Această decizie a fost luată în urma repetatelor consulturi de specialitate, care au stabilit necesitatea imperioasă a efectuării operației, deoarece jucătorul, care a fost foarte aproape de a-și pierde ochiul în urma loviturii lui Mureșan, continua să prezinte diplopie (vedere dublă). Intervenția chirurgicală va consta în eliberarea țesutului adipos infra-orbitar herniat din focarul de fractură și osteosinteză cu placa cu șuruburi. Perioada estimată de recuperare post-operatorie este de o lună de zile”, a anunțat campioana României, pe site-ul oficial.

Pe de altă parte, portarul Valentin Cojocaru a suferit o fractură de piramidă nazală în partida cu CSMS Iași, iar în urma consultului medical și a efectuării unei radiografii s-a decis confecționarea unei măști de protecție. Jucătorul nu va necesita intervenție chirurgicală.

Formația Steaua a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa ASA Târgu Mureș, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care tehnicianul Constantin Gâlcă a fost nevoit să facă toate cele trei schimbări în primele 29 de minute, din cauza unor accidentări. Claudiu Keșeru a părăsit terenul în minutul 22, Iasmin Latovlevici în minutul 23 și Raul Rusescu în minutul 29.