Prunea: Mâine îmi voi prezenta demisia, m-am săturat să fiu înjurat

Președintele executiv al CSMS Iași, Florin Prunea, a declarat după victoria din meciul cu CS Turnu Severin, scor 1-0, că luni își va prezenta demisia, deoarece s-a săturat să fie înjurat de fani, și că va aștepta apoi ca membrii Comitetului Director să ia o decizie în privința sa.

„Mâine îmi voi prezenta demisia Comitetului Director pentru că m-am săturat să fiu înjurat. S-a spus că eu l-aș fi dat afară pe Popa, dar nu așa au stat lucrurile. Popa a fost dat afară de altcineva, cu ajutorul unor ziariști. Nimeni nu m-a forțat să fac nimic, pentru că eu sunt Florin Prunea, însă așa e la Iași, toți s-au obișnuit să dea în Ionuț Popa și Florin Prunea. Le-am comunicat și jucătorilor decizia mea și rămâne ca membrii Comitetului Director să ia o hotărâre. Nu pot pleca de capul meu de la Iași, pentru că am un contract”, a spus Prunea.

Formația CSMS Iași a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CS Turnu Severin, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, înregistrând astfel prima victorie din acest sezon. Unicul gol al partidei a fost înscris de Petrovici, în minutul 90. La finalul meciului, când echipa a salutat galeria, Florin Prunea a fost înjurat și s-a strigat „Demisia!”.