Pugilistul columbian Luis Quiñones a murit. Sportivul a ajuns în stare gravă la spital după un meci

Publicat: 30 09. 2022, 14:39
Sursa: eltiempo.com

Pugilistul columbian Luis Quiñones (25 de ani) a murit la cinci zile după ce a fost transportat de urgență la spital în urma unui meci disputat împotriva boxerului José Muñoz.

Quiñones a suferit o lovitură puternică la cap în timpul meciului și a fost dus de urgență la spital pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea unui cheag de sânge. Sportivul a stat în comă timp de cinci zile, iar vineri, fratele său, Leonardo, a confirmat decesul acesetuia.

„Acum ești în brațele Tatălui tău ceresc, pe care l-ai adorat și slujit. Te iubesc, fratele meu Luis Quiñones, vei rămâne pentru totdeauna în inimile noastre”, a scris fratele sportivului pe Facebook.

Adversarul său din ultimul meci i- adus și el un omagiu: „Nu m-am gândit niciodată că un vis se poate transforma într-un adevărat coșmar. Dorința de a reuși în viață ne-a adus pe amândoi pe același drum (…) Imaginea ta nu mi s-a șters din cap în ultimele zile. Am fost prieteni și parteneri de antrenament, iar asta mi-a permis să cunosc toate lucrurile bune pe care le-ai oferit, atât ca persoană, cât și ca sportiv”, a transmis José Muñoz, potrivit Daily Star.

Cine a fost Luis Quiñones

Quiñones și-a făcut debutul în 2018 și și-a făcut rapid un nume în lumea boxului.

Sportivul a rămas neînvins timp de 11 meciuri, șase dintre acestea fiind câștigate prin knockout, înainte de a-l înfrunta pe Muñoz pentru titlul național.