Rădoi, apărat de cel mai mare antrenor român: „Nici eu nu am diplomă și am câștigat Cupa UEFA”

Publicat: 27 06. 2015, 10:07
Actualizat: 04 08. 2015, 10:59

Mirel Rădoi poate antrena și fără licență Pro. O spune chiar Mircea Lucescu. Antrenorul lui Șahtior Donețk nu e de acord cu criticile aduse noului antrenor al Stelei de către ceilalți tehnicieni din Liga 1, scriu cei de la Digisport.

„Dacă are valoare, se va impune în orice fel, și împotriva școlii, și împotriva regulamentului. Problema e dacă poate să convingă jucătorii că el poate să le transmită foarte mult din experiența lui.

Nu mai contează. Eu nu am făcut niciun fel de școală… Nu știu, alte vremuri, alte vremuri… „, a spus Il Luce.

Lucescu speră ca Rădoi să nu aibă de suferit din cauza lipsei de experiență ca antrenor.

„Problema e dacă ești pregătit să-ți asumi o așa responsabilitate, reușești să obții rezultate, atunci totul e în regulă. Dacă nu se va întâmpla lucrul acesta, cariera lui va fi oprită din acel moment. Dar știe și el foarte bine ce risc și-a asumat, dar bineînțeles că va depinde foarte mult de rezultatele obținute de echipă și de înțelegerea pe care o va avea cu conducerea clubului”, a mai spus antrenorul lui Șahtior Donețk.

Oficial, în sezonul viitor, Massimo Pedrazzini va fi antrenor principal la Steaua, urmând ca Mirel Radoi să ocupe funcția de director sportiv.