Rapid a învins pe UTA Arad, 1-0, în etapa a șasea a Superligii! Gol de generic al lui  Junior Morais! Adrian Mutu: „Obiectivul nostru este clar”

Publicat: 21 08. 2022, 09:32

Rapid a învins pe UTA Arad, 1-0, în etapa a șasea a Superligii, pe teren propriu. Unicul gol a fost înscris de brazilianul Junior Morais (17), cu un şut de la 25 de metri.

UTA a jucat în zece oameni din min. 74, când mijlocaşul albanez Idriz Batha a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben.

Înaintea meciului a fost omagiat fostul mare jucător şi antrenor rapidist Ion Motroc (85 ani), care a fost însoţit de fiul său Florin Motroc (55 ani), şi el fost jucător la Rapid.

Rapid a învins pe UTA Arad, 1-0, în etapa a șasea a Superligii! Gol de generic al lui  Junior Morais

Rapid a urcat pe primul loc în clasamentul Superligii.

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Kait, Crepulja, Al. Ioniţă (Papeau 55’) – Sefer (Pănoiu 76’), Dugandzic, Costache (Măţan 55’). ANTRENOR: Adrian Mutu

UTA: Balauru – Vukcevic, Benga, Chindriş, Hoxhallari – Cascini, Isac (Şteau 46’), Batha – Jobello (Keseru 81’), Postolachi (Ademi 61’), Otele (Ubbink 73’). ANTRENOR: Ilie Poenaru

Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Andrei Constantinescu (Bucureşti); al patrulea oficial: Bogdan Dumitrache (Bucureşti)

Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Stelian Slabu (Braşov)

Observatori: Nicolae Marodin (Bucureşti) – CCA, Paul Cazan (Bucureşti) – LPF

Adrian Mutu: „Obiectivul nostru este clar”

„Mă bucur că am reuşit să câştigăm acest meci, a fost un meci intens. Puteam să câştigăm mai clar, dar şi ei puteau egala în ultimele secunde, când Molodvan a avut o intervenţie senzaţională! Ilie Poenaru priveşte lucrurile prin prisma echipei lui. Dar a fost un meci echilibrat. Important este că trei puncte au rămas în Giuleşti şi de luni pregătim meciul cu Sepsi.

E un campionat puternic, cu meciuri în care se poate întâmpla orice. Obiectivul nostru este clar: mergem înainte şi meci cu meci vedem unde o să ajungem”, a declarat Adrian Mutu, antrenorul celor de la Rapid.