Raul Rusescu va purta mască de protecție în următoarele meciuri

Publicat: 28 10. 2014, 11:29

Rusescu a suferit „un traumatism cranio-facial cu fractură de orbită dreapta, la care se adaugă un hematom periorbital drept și o escoriație a regiunii infraorbitare drepte”. „Perioada de refacere pentru acest tip de fractură este, în mod normal, de trei săptămâni, iar jucătorului i se va confecționa o mască de protecție”, precizează clubul Steaua, adăugând că jucătorul „a avut șansă, acesta fiind foarte aproape de a-și pierde ochiul drept în urma atacului violent al lui Gabriel Mureșan”, scrie Agerpres.

În privința lui Claudiu Keșeru, gruparea roș-albastră informează că atacantul „a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma atacului intenționat al lui Ousmane N’Doye, care a dus la pierderea stării de conștiență”. „Jucătorul va fi forțat să facă repaus câteva zile, perioadă în care se va afla sub atenta supraveghere a staff-ului medical. Cel mai probabil, acesta va evolua, pe viitor, cu o cască specială de protecție”, adaugă campioana României.

Fundașul Iasmin Latovlevici a acuzat, la rândul său, „dureri la nivelul lojei postero-mediale a coapsei stângi, fiind, momentan, în cursul unor investigații medicale amănunțite”, conform unui comunicat dat publicității marți de clubul Steaua.