Reacția canadianului Bizier după ce a fost bătut de Jo Jo Dan

Publicat: 20 12. 2014, 16:31

„La rundele în care situația a fost echilibrată punctele s-au dus la Jo Jo. Știam că trebuie să câștigăm acele ultime două runde și cred că l-au considerat pe el învingător. Când l-am lovit pe Jo Jo în runda a șaptea m-am rănit la mâna dreaptă. În acele momente boxam cu o mână. (…) Să fim din nou adversari. De ce nu? Primele două meciuri au fost strânse. Nu știu de ce, dar arbitrii-judecători par să îi dea lui punctele la rundele echilibrate”, a spus Bizier.

Pugilistul Ion Ionuț, alias Jo Jo Dan, l-a învins, sâmbătă dimineață, pe canadianul Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec. Jo Jo Dan s-a impus prin decizia arbitrilor: 114-113, 115-112 și 113-114.

Cu această victorie, Jo Jo Dan a devenit primul challenger la categoria semimijlocie IBF, titlu deținut de englezul Kell Brook.

Românul a mai fost adversarul lui Kevin Bizier în noiembrie 2013, când s-a impus tot la puncte în fața canadianului, obținând centurile NABA și IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.