Reacția fotbalistului Corry Evans după ce soția sa l-a numit „țigan” pe arbitrul Ovidiu Hațegan

Publicat: 11 11. 2017, 09:35

Lisa Evans l-a acuzat pe Ovidiu Hațegan într-o postare pe contul ei de Twitter pentru acordarea incorectă a unui penalty, folosind cuvinte nepotrivite și arătând o atutudine xenofobă și rasistă. 

Soția nemulțumită l-a numit pe Ovidiu Hațegan „țigan român” și „piz** nerecunoscătoare”. De asemenea, femeia a făcut referire la arbitrul român ca fiind nerecunoscător pentru faptul că nu s-a gândit că Irlanda de Nord a oferit adăpost pentru una dintre „rudele sale împuțite”. 

După ce a șters comentariul răutăcios și a dezactivat contul de Twitter, la reactivarea acestuia, Lisa Evans a ținut să ceară chiar ea scuze pentru comportamentul avut. „Vreau să cer scuze sincere tuturor celor pe care i-am ofensat cu limbajul folosit. Înțeleg că a fost total inacceptabil și că nu ar fi trebuit să las emoțiile să mă copleșească”, a scris aceasta. 

Ulterior, într-un comunicat dat publicității de Asociația Irlandeză de Fotbal, Corry Evans a transmis și el scuze în numele soției sale. 

„În numele soției mele, aș vrea să cer iertare pentru conținutul și limbajul folosite în tweet-ul publicat de ea. Comentariile au fost postate în febra momentului și nu sunt reprezentative pentru crezurile sale”, a explicat Evans comportamentul soției sale.