Reacția lui Hagi, după ce echipa lui a fost umilită cu 5-0

Publicat: 29 07. 2016, 09:18

„A fost un meci frumos, cu multe goluri. Ne-am creat și noi ocazii în prima repriză, când jocul a fost echilibrat, dar am primit două goluri din faze fixe și a fost normal ca echipa să acuze șocul. Lucrul bun cu care rămânem este că nu am stat să ne apărăm și am ieșit la joc. Pentru noi e un test foarte bun, din care trebuie să învățăm, pentru că avem mulți jucători tineri.

Facem o analiză, vedem ce s-a greșit și mergem mai departe, ne-am asumat riscuri în fața unei echipe bune și pragmatice, care a știut să exploateze fiecare moment important. Scorul nu este prea dur, dar dacă știi să folosești astfel de momente, poți să crești pe viitor”, a spus Hagi, la conferința de presă.

În meciul de la Gent, Gheorghe Hagi l-a menajat pe Pablo Brandan, deși fotbalistul argentinian este unul dintre puținii fotbaliști din lotul Viitorului cu experiență în cupele europene. Mijlocașul în vârstă de 33 de ani a adunat 22 de partide în Europa League și Liga Campionilor, la formații precum Unirea Urziceni, Steaua și ASA Târgu Mureș.

„Brandan a avut niște probleme, nu era 100% și nu am vrut să-l folosim”, a afirmat Gheorghe Hagi.