Reacția lui Reghecampf după Steaua-Astra 1-0

Publicat: 12 09. 2016, 07:35
Actualizat: 31 10. 2016, 15:26

Antrenorul Stelei consideră că echipa sa putea închide ostilitățile mai devreme și putea evita emoțiile din finalul partidei, când Constantin Budescu a avut la dispoziție o lovitură liberă periculoasă din care putea egala: „Cred eu că Steaua putea să închidă jocul mult mai devreme, puteam marca al doilea gol din trei ocazii foarte mari. Am ajuns să tremurăm la final la acea lovitură liberă din minutul 94. Dacă tratau mult mai serios anumite faze închideam jocul mai repede”, a spus tehnicianul vicecampioanei, la Digi Sport.

Reghecampf a vorbit și despre conflictul din finalul meciului, când cele două echipe au fost la un pas de o bătaie generală, dar și despre evoluțiile foarte bune ale lui Boldrin, mijlocașul care s-a dovedit din nou decisiv: „Noi nu am vrut să reacționăm la acea problemă de la final, nu avea rost. Trebuie să ne concentrăm la ce avem de făcut pe teren, să lăsăm la o parte răutățile. Boldrin are calitate, bate loviturile libere foarte bine, dar cred eu că și el și celelalte transferuri noi au multe lucruri de pus la punct. Și el, și Moke, și Tănase. Avem un lot bun, dar încă nu avem o echipă așa cum mi-aș dori eu”, a declarat Reghecampf.

Steaua este lider în Liga I, cu 17 puncte și va evolua în runda următoare, în deplasare, cu ACS Poli Timișoara, ultima clasată.