Real Madrid – FC Liverpool 3 – 1 în Finala Ligii Campionilor VIDEO

Publicat: 28 05. 2018, 01:07
Actualizat: 25 03. 2019, 19:21

Meciul s-a încheiat. Real Madrid a învins Liverpool cu 3-1 în Finala Ligii Campionilor.

UPDATE 23.32 „Dublă” a lui Gareth Bale (min 83), după o nouă gafă a lui germanului Karius, care a scăpat în poartă șutul starului galez, de la aproximativ 30 de metri.

UPDATE 23:16 Gol Bale pentru Real Madrid (min 64), scor 2-1

UPDATE 23:05 Gol Mane (min 56) pentru Liverpool, scor 1-1

UPDATE 23:00 Gol Benzema (min 51) . 1-0 pentru Real Madrid

UPDATE 22:28 Goool Real Madrid, dar reușita e anulată pentru offside. Isco a centrat de pe partea dreaptă, Ronaldo s-a înălțat și a trimis cu capul pe poartă, dar Karius a fost la post, a respins până la Benzema, iar acest a împins mingea în poartă. Totuși, tușierul a sesizat că ambii jucători ai grupării blanco au fost în poziție afară din joc.

UPDATE 22:33 Finalul primei reprize! Real Madrid – Liverpool 0-0.

UPDATE 22:26 Dani Carvajal (R.Madrid) este nevoit și el să iasă de pe teren, după o accidentare.

UPDATE 22:14 Egipteanul Salah (Liverpool) s-a accidentat după un duel cu Ramos, iar meciul s-a încheiat pentru jucător.

UPDATE 22:00 Real Madrid a trecut pe lângă deschiderea scorului, mai exact o palmă le-a lipsit spaniolilor pentru a puncta pe tabelă. Robertson a gafat în partea stângă, Kroos a recuperat și i-a pasat lui Ronaldo, care a pătruns în careul advers și a tras puternic din unghi, iar mingea a trecut puțin peste poartă.

UPDATE 21:45 A început partida care i-ar putea aduce al treilea titlu consecutiv al Ligii Campionilor lui Zinedine Zidane, un antrenor care deja a doborât multe recorduri de când a preluat gruparea blanco

UPDATE 21:35 Ceremonia de deschidere a finalei e impresionantă. Artisa Dua Lipa a cântat în fața celor 70.000 de fani, înconjurată de zeci de dansatori, care au făcut show printre artificiile stadionului din Kiev. 

UPDATE 21:20  Jucătorii lui Liverpool au ieșit la încălzire într-o atmosferă de vis creată de zecile de mii de cormorani care au plecat din Anglia spre capitala Ucrainei. Aproape trei sferturi din stadion e ocupat de fanii lui Salah și compania, iar sectoare roșii se văd și în peluza lui Real Madrid.

 

 

UPDATE 20.35 – Echipele de start:

Real Madrid: Keylor Navas – Dani Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo – Casemiro – Modric, Kroos – Isco – Ronaldo, Benzema
Rezerve: Casilla, Nacho, Bale, Theo Hernandez, Lucas Vazquez, Asensio, Kovacic
Liverpool: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Henderson – Milner, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane
Rezerve: Mignolet, Clyne, Klavan, A. Moreno, Lallana, E. Can, Solanke

A sosit momentul mult așteptat de fanii fotbalului, finala Ligii Campionilor. Va fi ultimul meci disputat la tradiționala ora 21:45, deoarece UEFA a decis ca din sezonul viitor să introducă programarea din Liga Europa și în UCL. Astfel că vom avea meciuri care vor începe la 20:00, respectiv 22:00. Pentru Jurgen Klopp va fi a doua finală continentală din postura de antrenor al lui Liverpool, respectiv a doua finală de Liga Campionilor din carieră. Klopp a cedat prima oară pe Wembley în fața lui Bayern, când o pregătea pe Dortmund, iar în primul sezon la Liverpool a pierdut finala Ligii Europa în fața andaluzilor de la FC Sevilla. Zidane a reușit performanța istorică de a cuceri pentru doi ani la rând Liga Campionilor în noul format, astfel că în acest sezon va ataca al treilea trofeu consecutiv. Bayern Munchen e ultima echipă care a cucerit trofeul pentru trei ani la rând, în perioada 1974-1976, când competiția purta denumirea de Cupa Campionilor Europeni.


Jurnalistul Cristian Scutariu se află la Kiev pentru a vă oferi ultimele informații înainte de finala Ligii Campionilor.

Real Madrid și Liverpool s-au mai întâlnit de cinci ori până în prezent, în cupele europene, finala Ligii Campionilor de la Kiev urmând să fie jocul cu numărul șase dintre cele două. Spaniolii s-au impus de trei ori, în timp ce „cormoranii” au la activ două victorii. Ultima confruntarea a avut loc în 2014, pe „Santiago Bernabeu”, când Benzema a adus victoria echipei antrenate la momentul respectiv de Carlo Ancelotti.

CITEȘTE  ULTIMELE NOUTĂȚI

Foto: Captură YouTube/DEO Media TV