Rednic și Reghecampf, propuși la națională

Publicat: 20 06. 2016, 21:02

„Nu cred în varianta cu antrenor străin la echipa națională. Sunt antrenori români care pot conduce naționala în momentul de față. Eu am spus de Rednic, dar cred că și Reghecampf ar fi o soluție foarte bună, poate chiar împreună cu Neubert”, a declarat Marius Șumudică pentru Digi Sport.

România a fost eliminată de la Euro 2016 încă din faza grupelor, iar Federația Română de Fotbal caută antrenor în condițiile în care contractul lui Anghel Iordănescu expiră în această vară.

Deși a câștigat campionatul cu Astra Giurgiu, Sumudică nu crede că ar putea reprezenta o soluție pentru postul de selecționer al primei reprezentative.

„Eu n-am încă experiența necesară și îmi văd de drumul meu. Știu cât îmi ajunge plapuma. Am una scurtă aici și mă învelesc doar cât pot. Îmi văd lungul nasului, nu se pune problema și nu cred că aș putea fi selecționer. Mie îmi place să muncesc zi de zi și nu mă văd selecționer. Nu aș putea să mă duc să văd meciuri, să am activitate doar o săptămână la 3 luni”, a precizat Șumudică.