Reghecampf a comentat rezultatele dezastruoase ale Stelei din amicale: ”Era important pentru Gâlcă să câștige, că e antrenor nou”

Publicat: 02 07. 2014, 15:02

”Și în perioada cât am fost eu la echipă existau astfel de momente. Echipa pierdea în meciurile amicale, meciurile amicale nu contează foarte mult. Totuși, pentru Gâlcă erau importante aceste meciuri, pentru că e antrenor nou. Prindea mai multă încredere dacă le câștiga. Sunt sigur că în meciurile oficiale vor fi alte rezultate”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul lui Al Hilal a comentat și ”dubla” pe care fosta sa echipă o dispută în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, cu campioana Norvegiei, Stromsgodset. ”Va fi dificil pentru că se joacă pe sintetic (n.r. meciul tur)”, a declarat Reghecampf.

El a precizat că nu a vrut să plece de la Steaua, dar a luat această decizie în urma unor ”discuții”. ”Eu nu am vrut să plec de la Steaua, mi-aș fi dorit mult să rămân, să câștigăm campionatul pentru a treia oară și să jucăm în Champions League. Mi-aș fi dorit să îmi prelungesc contractul, dar au fost foarte multe discuții. Le păstrez pentru mine, pentru că așa este corect”, a încheiat Reghecampf.