Reghecampf, atac dur la adresa lui Emil Boc: ”Nu a înțeles mesajul meu pentru că e mic atât la propriu, cât și la figurat”

Publicat: 07 03. 2016, 07:29

„Referitor la comentariile făcute de domnul Emil Boc, cred că nu a înțeles mesajul meu pentru că e mic atât la propriu, cât și la figurat. Cred că ar trebui să se uite în ograda dânsului, a lăsat o echipă de tradiție să dispară, iar pe gazonul de la Cluj nu cred că pot să pască nici vitele. În momentul în care facem niște declarații, nu le facem să jignim pe cineva, ne spunem doar părerea”, a declarat Reghecampf.

Joi, la o zi după ce Reghecampf afirmase că disputarea amicalului naționalei cu Spania la Cluj este o pată pentru România, Emil Boc a replicat, la Napoca FM: „Ar trebui să fie mândri că există un stadion precum Cluj Arena în România. Afirmațiile lui Reghecampf sunt o pată pe obrazul său și cred că ar trebui să se uite în propria ogradă înainte să facă alte declarații”.

Gazonul de pe Cluj Arena a fost schimbat în cursul acestei săptămâni. Directorul bazei, Radu Rațiu, a asigurat că suprafața de joc va arăta impecabil la meciul cu Spania, programat pe 27 martie.