Reghecampf, ATAC DUR la contestatari: „Ei au fost la Steaua și nu au făcut nimic”

Publicat: 03 06. 2014, 11:37

„Mi se pare o alegere foarte bună numirea lui Gâlcă, toată lumea vorbește foarte frumos despre ce a realizat la naționala U17. El a jucat mulți ani la Steaua, știe ce înseamnă Steaua, nu sunt probleme din punctul ăsta de vedere. Dacă mă va suna pentru sfaturi, i le voi da cu cea mai mare plăcere. Sunt sigur că oamenii de acolo îl vor ajuta foarte mult. Trebuie să existe încredere din partea conducerii. Eu mi-am terminat treaba la Steaua, am ridicat foarte mult nivelul rezultatelor, consider că el poate să ducă mai departe șirul rezultatelor pozitive”, a declarat Reghecampf despre noul antrenor al Stelei.

Fostul tehnician, care a luat două titluri, o Supercupă și a bătut Chelsea și Ajax în Europa League în cei doi ani la Steaua, a vorbit și despre contestatarii săi: „Vreau sa îi răspund (lui PIțurcă) cu aceeași monedă. Jucătorii sunt supărați că sunt la echipa națională cu personajul respectiv. Asta mi-a transmis Chiricheș. Și că se chinuie cu Albania, să caștige cu Albania”. 

Apoi, Reghe a continuat: „Toți cei care discută despre mine au trecut pe la Steaua și nu au făcut nimic, văzusem o declarație amuzantă a lui Dorinel Munteanu, dar nu mai comentez nimic. Îmi dau lacrimile pentru ce am făcut”.