Reghecampf, în presa arabă: ”Am plecat de la Al Hilal când am realizat că nu am viitor”

Publicat: 05 08. 2015, 12:35

”Am plecat de la Al Hilal când am realizat că nu am niciun viitor la echipă”, a declarat Reghecampf, declarație care se contrazice cu varianta lui Thomas Neubert, preparatorul fizic cu care Reghecampf a lucrat atât la Steaua, cât și la Al Hilal. ”După ce am pierdut finala Ligii Campionilor Asiei (n.r. contra australienilor de la Sydney Wanderers), s-a terminat totul. Abia așteptau să ne dea afară”, declara mai demult Neubert.

Deși nu a câștigat vreun trofeu cu Al Hilal, Reghecampf a ținut să puncteze în respectivul interviu: ”Mi-am adăugat numele în istoria unui club uriaș. Am jucat finala Ligii Campionilor Asiei, după ce echipa nu ajunsese la acest nivel de mulți ani, și am jucat finala Cupei Coroanei Prințului. În plus, sub comanda mea, Al Hilal a arătat un fotbal de calitate”.

În cadrul aceluiași interviu, Reghecampf mai precizează că familia sa a avut o ”viață frumoasă și ușoară” în Arabia Saudită și că îi sfătuiește pe alți antrenori români să meargă și ei în țara arabă. În urmă cu două săptămâni, soția lui Reghecampf, impresara Ana-Maria Prodan, spunea că în Arabia Saudită ”nu mai sunt bani” și că ”e mai rău ca în Rusia, ca în China”.

În schimb, Reghecampf și-a criticat foștii elevi, în interviul pentru kooora.com. ”Jucătorii trebuie să înțeleagă că, dacă primesc salarii mari, nu înseamnă că trebuie să își piardă motivația și să fie leneși”, a conchis Reghecampf.