Reghecampf, îngrijorat înainte de meciul cu FC Botoșani: „Tănase are un hematom”

Publicat: 21 09. 2013, 14:56
Actualizat: 03 09. 2019, 02:20

După ce Cristi Tănase și Leandro Tatu s-au accidentat în meciul disputat de Steaua împotriva Schalke, Laurențiu Reghecampf s-a declarat îngrijorat de situația jucătorilor săi.

Antrenorul roș-albaștrilor a subliniat însă importanța meciului următor, din etapa a opta a Ligii 1, când echipa va întâlni unul dintre liderii clasamentului.

„Tănase are un hematom, doctorul i-a făcut un control. Popa e bine. Tatu a primit o lovitură foarte puternică, nu cred că va juca în următoarele săptămâni”, a spus Reghecampf.

„Sper să se refacă mai repede. Popică e bine, Tănase încearcă mâine dimineață, simte încă o jenă, nu cred că vom risca cu el, dar dacă se simte bine, cu siguranță va juca. Și vor juca toți jucătorii care sunt 100% pregătiți pentru meciul de la Botoșani”, a adăugat acesta.

Totodată, Reghecampf a subliniat că este extrem de important ca Steaua să „rămână în față”.

„Vrem neapărat să câștigăm, vrem să rămânem în față, avem acest handicap că nu am jucat cele două etape și trebuie să fim întotdeauna în urma celorlalte echipe, de aceea trebuie să ne câștigăm meciurile”, a conchis antrenorul.