Reghecampf își apără portarul după gafa din Steaua-Poli Iași 1-1

Publicat: 01 09. 2016, 07:36

La finalul partidei, antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, i-a luat apărarea portarului său și a insitat că este mulțumit cu rezultatul înregistrat la final. „A fost un joc greu. Știam foarte bine cum o să joace cei de la Iași. Au stat bine în teren, dar mă așteptam să iasă mai mult la joc când am rămas în 10, poate mai aveam o șansă. Am marcat un gol, dar și primit unul pe o greșeală. Se mai întâmplă. Bine că nu au existat astfel de greșeli la meciurile importante. Sunt mulțumit că am câștigat un punct, dar mă așteptam să le luăm pe toate trei”, a declarat Reghecampf, la sfârșitul meciului de pe Arena Națională.

Tehnicianul roș-albaștrilor nu a dorit să dea vina pe numeroasele absențe din echipa sa pentru rezultatul de miercuri seară. „Am fost nevoiți să improvizăm mult, dar nu vreau să comentăm despre absențe. Am fost conștient atunci când am amânat meciul, ne-am asumat acest risc și nu are rost să discutăm”, a precizat Reghecampf conform digisport.

Lideri în competiția internă și calificați în grupele Europa League, steliștii au parte de un început de sezon bun. „Sunt mulțumit de ce am realizat până acum. Suntem calificați în grupele Europa League, suntem în grafic în campionat, unde nu am pierdut și suntem pe primul loc”, a spus Reghecampf.