Reghecampf își apără succesorul: ”Nu e normal”

Publicat: 02 12. 2014, 15:18

”Am avut o discuție cu cei din conducerea Stelei, o să discut și cu Costel Gâlcă, nu este corect să se facă o comparație. El a luat echipa în vară, este pe primul loc detașat, echipa joacă bine. Chiar dacă nu va reuși să califice echipa în primăvara europeană, tot nu este corect să se facă asemenea comparații. Deocamdată au șanse foarte mari. Dacă bat Dinamo Kiev, iar Rio Ave încurcă pe Aalborg, Steaua se va califica. Să așteptăm ultimul meci și apoi să tragem concluziile. Mi-ar părea rău, ca fan al Stelei, să nu se califice în primăvara europeană”, a declarat Reghecampf, actual antrenor la Al Hilal în Arabia Saudită.

Pentru a se califica în primăvara europeană, Steaua are nevoie să bată pe Dinamo Kiev, iar Aalborg să nu câștige cu Rio Ave.

În cei doi ani cât a antrenat Steaua, Reghecampf a obținut două titluri, o Supercupă, o ”optime” în Europa League și un loc 4 în grupa de Champions League, pierzând o finală de Cupă. Până acum, Gâlcă nu a câștigat niciun trofeu cu Steaua, pierzând Supercupa, a ratat prezența în grupele Champions League, după o ”dublă” cu bulgarii de la Ludogoreț, însă este pe locul 1 în campionat și are șanse la calificarea în primăvara Europa League și la câștigarea Cupei României și a Cupei Ligii.