Replica genială a lui Daum după ce Becali a zis că jucătorii nu vor la națională

Publicat: 15 07. 2016, 00:57
Actualizat: 18 04. 2018, 05:44

„Jucătorii aceștia ar trebui să nu plece niciodată din România, fiindcă dacă merg în străinătate, vor da de străini. Dacă le e frică, să rămână aici, să nu plece, dacă vor avea ofertă de la Real Madrid, s-o refuze, pentru că ar avea antrenor străin. Becali ar trebui să spună că nu transferă niciun jucător la Real Madrid pentru că antrenorul de acolo, Zinedine Zidane, nu vorbește, din păcate, româna. Trebuie să acceptăm asta. Pentru mine, cea mai mare onoare e să joci pentru țara ta, dacă aș fi jucător, aș da totul pentru țară, ca să aibă o imagine bună, să aibă succes.

Ce e garantată în viață e schimbarea, schimbarea e garantată și nu mi-e frică. Uneori, pierzi jucători din cauza accidentărilor. Ok, îi poți pierde și din cauza problemelor psihologice, nu știu. Și tot trebuie să jucăm și să câștigăm. Pentru mine, dacă pot avea cei mai buni jucători, și să se și identifice cu echipa națională, dar, pe de altă parte, accept orice decizie a lui Gigi Becali sau a jucătorilor, trebuie s-o respectăm”, a spus Daum, pentru Digi Sport.

George Becali, finanțatorul echipei Steaua București, a declarat recent că doi dintre jucătorii Stelei vor să se retragă de la echipa națională, după aducerea unui selecționer străin.