RETROSPECTIVĂ | Momentul în care boxerul Mike Tyson i-a spart nasul unui comedian: „I-am spus doar să stea cu pumnul întins”

Publicat: 31 03. 2020, 12:14
Actualizat: 31 03. 2020, 12:15

Mike Tyson (53 de ani), considerat unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, i-a spart nasul  în direct într-o emisiune TV, comedianului Steve O, în urmă cu nouă ani. Amintindu-și despre acel moment, comedianul a declarat că l-a rugat pe sportiv să țină pumnul întins și că inițial i s-a părut o idee excelentă.

Presa internațională își amintește despre celebrul moment în care două vedete mondiale au lăsat urme de sânge pe scenă, într-o emisiune de comedie.

Boxerul nu a făcut altceva decât să țină pumnul întins, iar comendianul și-a luat avât și a intrat în plin cu fața în pumnul pugilistului.

Așadar, într-o emsiune televizată de roast de la Comedy Central din 2011, Mike Tyson a fost rugat să stea cu pumnul întins și cu brațul încordat, iar comedianului Steve O i s-a părut o idee bună să facă un experiment și să intre cu fața în pumnul pugilistului: „Nas spart! Nas spart!”, au fost cuvintele comedianului, după ce a finalizat experimentul

Momentul comic de roast a avut un deznodământ neașteptat. Comedianul a sfârșit plin de sânge pe față și cu ochii vineți după ce a alergat cu viteză spre pumnul sportivului:

„L-am implorat. I-am spus lui Mike că nu-i cer să mă lovească, ci doar să țină pumnul întins. Mi-am spart nasul”, a povestit comedianul despre momentul din 2011.

VIDEO AICI