Rivaldinho, prima reacție după golul incredibil din Dinamo – Athletic Bilbao 1-1. Vezi golul FABULOS înscris de brazilian

Publicat: 27 07. 2017, 23:42

This browser does not support the video element.

„Toată echipa a făcut o treabă bună, nu doar eu! Felicit toată echipa și tot staff-ul. Am jucat mult mai bine decât în ultimul meci și de aceea suntem încă «în viață» înainte de retur. A fost primul meci european pentru mine și mă bucur că am dat un gol fantastic în Europa League.

Și în plus, în tribune a fost și tatăl meu! El a fost toată viața important pentru mine, dar cu atât mai mult astăzi, când a fost lângă mine. Dacă aș avea măcar unu la sută din talentul lui, probabil aș fi cel mai bun fotbalist, dar mai am mult de muncă. El (n.r. Rivaldo) e unul din cei mai buni din istorie”, a declarat Rivaldinho pentru TVR.

Dinamo București a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul jucat, joi, pe teren propriu, cu formația spaniolă Athletic Bilbao, în prima manșă a turului trei preliminar al Europa League. Partida retur se va disputa joi, 3 august, pe stadionul San Mames din Bilbao.