Roberta Vinci, după ce a fost învinsă de Simona Halep la București: „Sigur că Simona poate ajunge pe locul 1″

Publicat: 13 07. 2014, 20:14
Actualizat: 14 07. 2014, 08:38

„Felicitări Simona! Ai jucat foarte bine astăzi. Mult succes în viitor. Mulțumesc sponsorilor, a fost un turneu incredibil. M-am simțit foarte bine aici la București. Vreau să-i mulțumesc antrenorului meu și publicului. Au fost mulți oameni în tribune astăzi. Ne vedem anul viitor”, a spus Vinci.

„A fost un meci dificil. Simona a jucat un tenis incredibil azi (n.r. – duminică). E o jucătoare foarte bună, numărul 3 în lume, așa că eu știam că va fi greu. Eu am încercat, dar ea a fost cea care a câștigat. Simona a ratat cred 3-4 mingi. Atât. Așa că pentru mine a fost greu. Am încercat să joc agresiv, însă a fost dificil. Am avut 2-0 în setul 2, însă Simona a jucat mai bine astăzi. Dar sunt fericită că am jucat aici prima mea finală din acest an. (…) Sigur că Simona poate ajunge pe locul 1. Acum este pe 3, e o jucătoare incredibilă, constantă, a câștigat multe meciuri, multe turnee, așa că are multă încredere. Și astăzi a fost concentrată pe fiecare minge, așa că e o mare jucătoare”, a spus Vinci.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, principala favorită a competiției și locul 3 WTA, a câștigat, duminică, prima ediție a BRD Bucharest Open, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-1, 6-3, pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numărul 2 și poziția 24 în ierarhia mondială.

Acesta este al optulea din titlu de simplu din carieră pentru Simona Halep, după succesele de la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia (toate în 2013) și Doha (2014).