România a obținut rezultate extraordinare la Campionatele Mondiale de MMA pentru Juniori

Publicat: 07 08. 2023, 19:00

Campioantele Mondiale de MMA au fost organizate în perioada 01 – 06 august 2023 în Abu Dhabi. La start s-au aliniat 635 de sportivi din 46 de țări.

Și de această dată, sportivii români au avut un parcurs foarte bun, reușind să câștige medalii importante pentru România.

Edwyn Petrea, legitimat la CSM Ploiesti, antrenat de tatăl său, maestrul Ghio Petrea, a reușit să-și adjudece titlul de vice-campion mondial, cu patru victorii din cinci meciuri disputate, dintre care trei victorii obținute înainte de limită. Edwyn a ratat la o foarte mică diferență titlul mondial, la capătul unei categorii extrem de dificile, în care au concurat sportivi din 26 de țări.

România a obținut rezultate extraordinare la Campionatele Mondiale de MMA pentru Juniori

Mirela Cojocaru, legitimată la CS Amatto Budokan, antrenată de prima campioană mondială din istoria kempo-ului românesc, Sanda Zaharia, a confirmat din nou buna sa pregătire, reușind să urce și de această dată pe podiumul mondial.

Ayan Cîrstoiu, legitimat la CS Beast Team MMA, antrenat de maestrul Pârva Cosmin, a reușit o prestație sportivă extraordinară, urcând în premieră pe podiumul mondial, după clasarea pe locul V de la ediția anterioară.

Locul cinci a fost luat de Cîrstea Irina, legitimată la CSM Unirea Slobozia, antrenată de maestrul Mihai Manea, a reușit o clasare bună la prima participare internațională, obținând o victorie din cele 3 meciuri disputate, dovedind un potențial real pentru competițiile viitoare.

Tot pe cinci a fost și Lobodă Ștefan, legitimat la CSA Steaua București, care a ratat la mică distanță podiumul mondial, cu o evoluție tehnică spectaculoasă și două victorii din trei meciuri disputate.

Locul șapte a fost adjudecat de Alexandru Odangiu, de la CS Beast Team MMA. Sportivul nostru a avut un comportament sportiv extraordinar, obținând două victorii din patru meciuri, disputate, la o categorie la care au participat sportivi din 24 de țări.

Iliuță Nicușor, legitimat la CSM Ploiești, chiar dacă nu a reușit să intre în primii zece sportivi, a avut o evoluție foarte bună, cu două victorii din trei meciuri disputate, la o categorie la care au participat sportivi din 42 de țări.