ROMÂNIA – IRLANDA DE NORD. Cu cine s-a sfătuit Iordănescu înaintea meciului

Publicat: 13 11. 2014, 14:11

„Îi mulțumesc lui Mircea Lucescu pentru că acceptat invitația mea și a venit, ieri, în cantonamentul echipei naționale. Am făcut apel la el pentru că este unul dintre oamenii care puteau să fie în locul meu aici și am văzut că s-a bucurat că am apelat la el. I-a făcut plăcere să îi cunoască pe jucători și la final a avut și un mesaj prin care i-a încurajat pe «tricolori». De asemenea, am avut și eu o discuție de ordin profesional cu Mircea Lucescu, despre jocul Irlandei de Nord, despre jocul nostru, am vorbit ca între antrenori”, a spus Iordănescu.

De asemenea, fundașul Răzvan Raț a menționat că vizita lui Mircea Lucescu în cantonamentul echipei naționale a fost una mobilizatoare înaintea partidei de vineri. „Nea Mircea Lucescu ne-a spus că jucătorii români au o abilitate tehnică deosebită față de ceilalți. Și că noi putem să învingem Irlanda de Nord prin inteligență și abilitate tehnică. A încercat să ne insufle puțin din vasta sa experiență ca să avem încredere că putem să obținem un rezultat bun care să ne aducă aproape de calificare”, a adăugat Raț.

Tehnicianul formației Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, i-a vizitat, miercuri, pe jucătorii echipei naționale, în cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

Lucescu a discutat mai întâi cu selecționerul Anghel Iordănescu, după care a mers în sala de mese să-i încurajeze pe „tricolori” înaintea meciului cu Irlanda de Nord.

Partida România – Irlanda de Nord, din etapa a patra a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Națională din București.