România pe podium | Andreea Cebuc a câștigat aurul continental la kickboxing iar Răzvan Mocioi, argintul

Publicat: 03 09. 2019, 12:49

Sportiva de la Superkombat Academy repetă astfel performanța reușită în 2017, atunci când urcase pe prima treaptă a podiumului european. „Victoria este mai importantă acum. Sunt aproape de a deveni senioare, iar în meciul decisiv mi-am luat revanșa cu rusoaica. Pierdusem anul trecut în primul eliminatoriu de la Mondiale în fața ei”, a povestit tânăra în vârstă de 17 ani imediat după victoria de la competiția organizată în Ungaria.

„Imaginea a 10 ani de muncă, 10 ani de sacrificii și de dorintă pentru a aduce România pe prima treaptă a podiumului. Sportiva de la Superkombat Academy, Andreea Cebuc, a scris istorie pentru kickboxingul feminin din România. A câștigat aurul european WAKO după o victorie în finală, în fața reprezentantei Rusiei, cea mai mare putere a kickboxingului mondial amator. E o onoare să o avem colegă, e o onoare ca din sala noastră să plece un sportiv pentru care cântă imnul național pe prima treaptă a podiumului european. Felicitări, Andreea! Ne înclinăm!”, au scris cei de la Superkombat Academy pe pagina lor oficială.

Pe lângă Andreea, România a mai avut un reprezentant în finala europeană, la băieți, acolo unde Răzvan Mocioi a fost nevoit să declare învins și să se mulțumească cu medalia de argint după un meci extrem de disputat în fața campionului Rusiei.

Foto: Superkombat Academy / Facebook