România termină fără înfrângere preliminariile pentru CM 2018. Cuvinte incredibile spuse de Becali despre dinamovistul Contra

Publicat: 08 10. 2017, 21:17

A marcat: Eriksen 59′ / Deac 88′.

1-0: Eriksen a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă. Ganea l-a faultat pe Bendtner în careu.

1-1: Centrarea lui Bancu îl găsește bine pe Țucudean, în careu, care preia, trage, însă mingea este deviată de apărarea danezilor și ajunge la Deac, care împinge mingea în plasă!

România: Tătărușanu – Bălașa, Chiricheș, Grigore, Ganea – Hoban, Stanciu – Deac, Băluță (Țucudean 83′), Budescu (Bancu 66′) – Andone (Keșeru 70′). Antrenor: Cosmin Contra.

Danemarca: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Durmisi – Kvist, Delaney – Eriksen – Poulsen (Schone 83′), Bendtner (Dolberg 70′), Sisto. Antrenor: Aleksandr Borodyuk.

Cartonașe galbene: Kjaer 72′ / Băluță 12′, Budescu 50′, Tătărușanu 54′, Stanciu 61′.

Cartonașe roșii: Ganea 63′.

Arbitri: Deniz Aytekin (central), Guido Kleve și Markus Haeckler (asistenți) și Marco Fritz (rezervă).

Stadion: „Parken” – Copenhaga.

„Contra a jucat și el ce a putut, cu marfa pe care a avut-o. În viitor o să vedeți, însă, altceva. Cine crede că sunt subiectiv, să-i fie de bine. În viitor îi vom avea pe Nedelcu, pe Coman, pe Man, pe Alibec, pe Benzar, care astăzi a fost suspendat. La nivel înalt contează cel mai mic detaliu, iar noi astăzi nu am avut fundașul dreapta de meserie. Pe viitor vor fi 5 schimbări, iar eu cred selecționerul le va face, pentru că nu mai poate juca cu Hoban și Pintilii. Contra a luat o echipă din mers și a făcut patru puncte în două meciuri. A scos astăzi un egal bun în Danemarca, e mare lucru, eu vreau să văd partea plină a paharului.

Dacă era Contra de la început, acum eram calificați. Era greu locul 1, dar nu era exclus! Polonia nu e o echipă extraordinar de mare, care să nu poată fi învinsă!

Nu mi-a plăcut Budescu așa mult. El nu e un jucător de muncă, deci dacă vrei să zici că a jucat bine, înseamnă că trebuie să fi marcat gol. Astăzi nu a dat gol.

Contra este un om foarte bun, de bună credință. Eu nu-l cunosc așa bine, dar zic din ce am văzut și eu la TV. Apoi, e român și nu are aerele lui Daum. Nu în ultimul rând, el nu a fost niciodată așa un mare dinamovist, păi uitați-vă că a luat un singur jucător de la Dinamo la națională”, a spus Gigi Becali la Pro X.