S-a decis. Unde va juca Ibrahimovic

Publicat: 26 06. 2016, 18:02
Actualizat: 01 11. 2016, 15:06

Conform sursei citate, Ibrahimovic a ajuns la un acord cu Manchester United referitor la detaliile contractuale și urmează să aibă o întâlnire cu noul manager al echipei, Jose Mourinho, în prima săptămână a lunii iulie, în care să stabilească exact ce rol va avea la fosta campioană a Angliei.

La Manchester United, atacantul suedez, rămas liber de contract după despărțirea de Paris Saint-Germain, ar urma să primească un contract pe un an, cu un salariu săptămânal de 220.000 de lire sterline.

Mkhitaryan, celălalt jucător aflat pe lista lui Mourinho, mai are contract cu Borussia Dortmund până la sfârșitul sezonului următor, iar oficialii clubului german au anunțat că sunt dispuși să renunțe la jucătorul armean, deși inițial l-au declarat netransferabil.

Manchester United va plăti 30 de milioane de lire sterline în schimbul lui Mkhitaryan, sumă cu care nemții sunt de acord. Ajuns la Borussia Dortmund în 2013, de la Șahtior, în schimbul a 23,5 milioane de lire sterline, jucătorul armean a refuzat deja oferta de prelungire a contractului cu Borussia Dortmund, care presupunea și o mărire salarială, și își dorește să ajungă la Manchester United, chiar dacă a fost ofertat și de Arsenal. La United, Mkhitaryan ar urma să primească un contract valabil pe 5 sezoane.