S-au anunțat 10.000 dar au venit câteva sute: mitingul anti Gigi Becali al fanilor steliști, un mare eșec

Publicat: 24 10. 2015, 15:42

Fanii au venit la miting cu steaguri în culorile roșu și albastru, cu drapelul României, precum și cu un banner cu mesajul: „Vor veni vremuri mai bune”.

Suporterii au scandat injurii la adresa finanțatorului FC Steaua, Gigi Becali, și la adresa rivalelor Rapid și Dinamo, precum și: „Suntem noi, Steaua suntem noi”. „La pușcărie Gigi, la pușcărie”, au mai scandat fanii.

Jan Pavel a propus înființarea unei societăți deschise pe acțiuni nominative, iar fiecare suporter să achiziționeze câte o acțiune în valoare de 10 euro. Liderii steliști mizează pe aportul a 5 milioane de fani din toată țara, iar sumele strânsă să achiziționeze marca și palmaresul clubului de fotbal.

Fostul lider al galeriei steliste Jan Pavel organizează un miting la Stadionul Steaua din Bulevardul Ghencea, sub deviza „Pe 24 octombrie ne luăm clubul înapoi”, cu referire la gruparea de fotbal patronată de Gigi Becali. Mitingul a fost autorizat de Primăria Capitalei.

Vineri, finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că a făcut o plângere penală împotriva lui Jan Pavel, pentru instigare la violență, acuzându-i totodată pe conducătorii clubului sportiv al armatei că încearcă o „mineriadă”, prin susținerea mitingului organizat de fostul lider de galerie.