Samuel Eto’o: Putem câștiga Liga Campionilor sezonul acesta

Publicat: 02 10. 2013, 01:22
Actualizat: 25 09. 2014, 15:49
Atacantul camerunez al echipei Chelsea Londra, Samuel Eto'o, a declarat marți seară, după victoria din meciul cu Steaua București, scor 4-0, că formația engleză poate câștiga Liga Campionilor în acest sezon.

Atacantul camerunez al echipei Chelsea Londra, Samuel Eto’o, a declarat marți seară, după victoria din meciul cu Steaua București, scor 4-0, că formația engleză poate câștiga Liga Campionilor în acest sezon.

„Am avut ocazii, am avut spații mari, a fost o victorie meritată. Steaua e o echipă bună, a bătut Chelsea sezonul trecut, dar acum am marcat repede și asta ne-a creat spații, a devenit totul mai ușor. Am venit la Chelsea pentru Mourinho, pentru mine, am avut performanțe foarte bune împreună. Cred că putem câștiga Liga Campionilor sezonul acesta”, a spus Eto’o la Dolce Sport.

Campioana României, Steaua București, a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în grupa E a Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, marți, pe Arena Națională, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa engleză Chelsea Londra. Golurile au fost marcate de Ramires ’19, ’55, Georgievski ’44 (autogol) și Lampard ’90.