Scandal în Anglia după transferul lui Răzvan Raț

Publicat: 27 05. 2013, 09:53
Actualizat: 11 01. 2020, 14:00

După transferul lui Răzvan Raț în Anglia, Nigel Farage, liderul Partidului Independentei UKIP și un cunoscut opozant al imigranților români și bulgari, a transmis că este „indignat” de venirea românului. Politicianul a spus că „21,3 milioane de români și 7,5 milioane de bulgari se pregătesc să năvălească în Marea Britanie, pentru a cere ajutoare sociale, în ianuarie 2014”, transmite blogul The Games Gone Crazy.

„Cercetările noastre arată că fiecare barbat, femeie și copil din România și Bulgaria și-a rezervat deja bilete pentru zboruri Wizz, Tarom și Blue Air pentru a veni în Marea Britanie. Toți știm că șobolanii fug de pe corăbiile care se scufundă”, a declarat un apropiat al lui Farage.

În opinia lui, Raț este doar vârful aisbergului: „Acest român Raț este vârful aisbergului. Degeaba promit conservatorii un referendum pe tema apartenenței la Uniunea Europeană, în doi ani, deoarece toți acești imigranți vor avea drept de vot, iar când vor sosi aici, nu vor vota împotriva propriului lor tichet de masă, nu-i așa?”

Clubul  West Ham United a anunțat recent oficial transferul căpitanului echipei naționale a României, Răzvan Raț.