Scandal la o echipă din Superliga! Vedeta și-a anunțat plecarea în direct: „Dacă nu e nevoie de mine aici”

Publicat: 01 08. 2023, 14:14

Constantin Budescu, jucătorul celor de la Petrolul Ploieşti, a fost schimbat la puţin timp după ce a început repriza a doua a meciului de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 0-2, și după partidă a anunțat că vrea să plece de la clubul ploieștean.

Marți, 1 august, el a avut o întâlnire cu conducerea și cu antrenorul Florin Pârvu și din câte se pare va rezilia contractul.

În meciul Petrolul Ploiești – FC Voluntari au marcat Radu Boboc (77), Adam Nemec (79).

Scandal la o echipă din Superliga! Vedeta și-a anunțat plecarea în direct: „Dacă nu e nevoie de mine aici”

Au jucat echipele:

Petrolul: Zima – Papp, Seto, Garutti – Doua (Meijers 76), Budescu (Irobiso 63), Jair, Ţicu (cpt.) – Musi (M. Rădulescu 63), Z. Petrovic (L. Dumitriu 46), Grozav (Hanca 70). ANTRENOR: Florin Pîrvu

FC Voluntari: Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaş (cpt.) – Boboc, Raţă, Crepulja (Cocian 80), D. Andrei, Aliji – Nemec (D. Florea 84), Merloi (Marcelo Lopes 73). ANTRENOR: Ilie Poenaru

„Prima repriză bunicică pot spune, am încercat să jucăm, să marcăm. A doua repriză a fost slabă, nu ştiu ce s-a întâmplat şi am pierdut practic în două minute. În repriza a doua s-au făcut câteva schimbări şi totul s-a terminat. Am fost şi supărat pentru că am fost schimbat repede, după zece minute, şi m-am dus direct la vestiare pentru că eram transpirat şi nu mai puteam intra din nou pe teren. Eu mai puteam să joc. A fost decizia lor, nu a mea. Dacă nu e nevoie de mine aici, unde eu am venit să ajut, atunci putem găsi altă cale. E şi plecarea de la Petrolul o variantă! Mie îmi place să joc fotbal acolo unde oamenii stau lângă mine şi mă susţin, nu să fiu schimbat după zece minute. Ba nu joc, ba sunt schimbat, dacă e o problemă, pot să plec”, a declarat Constantin Budescu după meciul cu FC Voluntari, scor 0-2.

„E un subiect delicat. Trebuie să știi să gestionezi relația cu jucătorii cu experiență. Nu știu dacă și-a dat el (n.r.- Florin Pîrvu) acordul să-l aducă pe Budescu, dar în momentul în care îl ai la dispoziție pe Budescu, trebuie să scoți maximum de la el. E un jucător care poate să făcă diferența. Sunt două lucruri, relația cu Budescu, pe care poți s-o rezolvi, și cea cu fanii, acolo e problema, subiectul sensibil”, a spus și fostul internațional Ilie Dumitrescu despre subiect.