Schimbare uriașă la Steaua. Anunțul a fost făcut în direct la TV

Publicat: 22 05. 2015, 07:55
Actualizat: 04 08. 2015, 13:43

Jean Pavel, care în trecut a preluat echipa de hochei a Stelei și a dus-o de la retrogradare în cupele europene și în vârful campionatului, spune că a strâns 4.000 de adeziuni numai din București, pe care le va preda unei case de avocatură, iar apoi va înființa o societate pe acțiuni.

”FCSB (n.r. noul nume al Stelei după ce numele, sigla și palmaresul au fost luate de MApN) a luat ființă ca o marcă înregistrată pentru haine. Istoria nu mai este alături, acolo. Noi nu acceptăm ideea că noi suntem o echipă nou-înființată. Nu poți să înveți un copil să meargă la biserică 20 de ani și după 20 de ani să-i pui Coranul în brațe! Dacă e de vânzare, s-ar putea să luăm echipa de la Gigi Becali. Întâi ne interesează să punem bazele societății. Să achiziționăm ori în parteneriat cu CSA-ul, în funcție de negocieri, mergem în continuare împreună, ori vom cumpăra definitiv acest brand”, a declarat Jean Pavel.

Suporterul a mai precizat că există și o altă variantă, pe lângă cumpărarea echipei de la Gigi Becali. ”Poți să iei o echipă prin absorbție! Una nou-venită în Liga 1, o iei, îi schimbi numele și la revedere! Hai să ne uităm cu ani în urmă cum s-au întâmplat anumite lucruri. A, atunci se putea și acum nu se mai poate? Atunci îi vom face o ofertă lui Gigi Becali pentru ceea ce mai poate însemna o parte dintre jucători. Altceva nu ne-ar putea interesa de acolo”, a declarat Jean Pavel.

Cu toate acestea, Digisport scrie că mișcarea pusă la cale de suporterul Stelei este ilegală, pentru că absorbția unei echipe fără resurse, nou-promovată în Liga I, este împotriva regulamentelor FRF.

Cât despre bugetul noului club, Jean Pavel spune că negociază cu persoane din Anglia, Finlanda, Spania, Italia, Germania, SUA și Canada.