Sepsi Sfântu Gheorghe, umilită de echipe din Europa. Un al patrulea amical, anulat: „De două zile nu ne mai răspund la telefon…”

Publicat: 02 07. 2017, 18:53

„Honved Budapesta este a patra echipă care renunță la meciul amical stabilit în compania echipei noastre. Campioana Ungariei ignoră cei 170 de kilometri până la cantonamentul nostru și nu mai vine să jucăm meciul.

Astfel, marți, la ora 17, jucăm la Mosonmagyarovar, în compania echipei locale, urmând ca miercuri, la Felcsut, să ne măsurăm forțele cu formația ungară Csakvar. După terminarea acestui ultim joc, echipa noastră va porni spre casă, urmând ca perioada de pregătire pentru noul sezon competițional să continue la Sf. Gheorghe”, se arată pe pagina de Facebook a echipei Sepsi.

Înainte de Honved, Sepsi a mai fost refuzată, printre altele, de Vardar: „Se amână meciul de mâine în compania celor de la FC Vardar. De două zile nu ne mai răspund la telefon cei de la Vardar, așa că este cert că nu se va mai disputa meciul de mâine”, au anunțat, pe 30 iunie, oficialii clubului din Sfântu Gheorghe.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a jucat trei meciuri amicale în această vară. A înregistrat o victorie cu Ararat Moscova, scor 2-1, și două înfrângeri, scor 0-1, cu SKN St. Polten, respectiv 1-3 cu CFR Cluj.