Serena Williams către Sorana Cîrstea: „Ești atât de tânără! Mi-aș fi dorit să am 23 de ani, nu fi tristă! „

Publicat: 12 08. 2013, 09:49
Actualizat: 12 08. 2013, 11:32

Sportiva americană Serena Williams, numărul unu WTA, a îmbrățișat-o pe Sorana Cîrstea după finala turneului de la Toronto, duminică seară, și i-a spus româncei să nu fie tristă, precizând că e foarte tânără și o jucătoare foarte bună, informează wtatennis.com.

„Ești atât de tânără! Mi-aș fi dorit să am 23 de ani, nu fi tristă! Ai învins atât de multe jucătoare de top în această săptămână și ești o jucătoae foarte bună”, i-a spus Serena Williams sportivei române vizibil emoționată, la ceremonia de primire a trofeului, după care s-a întors către public și a adăugat: „Sorana este una dintre cele mai drăguțe fete din circuit și are un viitor strălucitor”.

Sorana Cîrstea, numărul 27 WTA, a fost învinsă, duminică, de liderul mondial Serena Williams, în finala turneului de la Toronto, dotat cu premii în valoare totală de 2.369.000 de dolari. Sportiva americană s-a impus în fața româncei, cu scorul de 6-2, 6-0, după o oră și cinci minute de joc.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit anterior de două ori, la Stanford în 2012 și la Roland Garros în 2013, ambele meciuri fiind câștigate tot de Williams.

Cîrstea a învins la Toronto jucătoarele Olga Savciuk, Caroline Wozniacki, Jelena Jankovici, Petra Kvitova și Na Li.