Serena Williams, recunoscătoare Simonei: „Felicitări! Dacă nu ar fi fost ea…Mă face să fiu o jucătoare mai bună”

Publicat: 27 10. 2014, 17:25

„Felicitări Simonei, a avut o săptămână foarte bună. Dacă nu ar fi fost ea… Mă face să fiu o jucătoare mai bună”, a spus Williams.

Serena Williams nu ar fi ajuns în semifinalele competiției din Singapore dacă Simona Halep ar fi pierdut în două seturi ultimul său meci din grupe, cu Ana Ivanovici. După ce românca a pierdut în trei seturi meciul cu Ivanovici, Serena Williams, învinsă de Halep în grupă, a acces în semifinale, ulterior câștigând turneul chiar cu o victorie în fața constănțencei.

„Simona a jucat foarte bine în primul set al finalei, ca la precedentul meci dintre noi. Pur și simplu stăteam la marginea terenului și râdeam. Însă apoi mi-am spus că nu am nimic de pierdut. Știam că trebuie doar să mă relaxez și să încep să joc mai bine dacă vreau să câștig. Și îmi doream mult să câștig”, a declarat Williams, conform wtatennis.com.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut, duminică, finala Turneului Campioanelor, fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, după un meci care a durat o oră și nouă minute.