Simona Halep a ajuns la 50 de victorii în acest an după ce a învins-o pe Alize Cornet la Turneul Campioanelor

Publicat: 30 10. 2013, 20:47
Actualizat: 29 09. 2018, 22:23

Simona Halep a obținutvictoria cu numărul 50 în acest an,după ce a câștigat cu 6-4, 6-4 meciul cu Alize Cornet de la Turneul Campioanelor de la Sofia.

Potrivit site-ului oficial al Federației Române de Tenis, până acum au reușit acest lucru în 2013 Serena Williams (78 de victorii), Agnieszka Radwanska (56) și Petra Kvitova (51).

Simona a declarat, după victoria cu 6-3, 6-3 obținută în fața Anastasiei Pavlyuchenkova: „Mi-a dat ceva mai multă încredere, dar fiecare meci e diferit. Am încercat să mă bucur de meci și vreau să fiu și să rămân fericită pe teren. În ultima vreme am un serviciu bun, dar am și anumite momente în meci când nu îmi iese și cred că trebuie să am mai multă consistență”.

Legat de Alize Cornet, adversara ei de azi, eleva lui Adrian Marcu a spus: ”Cornet este o jucătoare de valoare și va fi un meci greu. Toate jucătoarele prezente aici sunt valoroase. Trebuie să mă bucur de competiție și să încerc să dau tot ce pot. Trebuie să fiu pregătită la fiecare meci, pentru că acest turneu este special pentru mine”.