Simona Halep a debutat în forță la Roland Garos! Victorie -spectacol chiar de ziua ei

Publicat: 27 09. 2020, 18:40

Simona Halep a debutat în forță la Roland Garos, unde a spulberat-o pe Sara Torribes Tormo (70 WTA) scor 6-4, 6-0. Simona a obținut voctoria chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 29 de ani!

Chiar de ziua ei, Simona Halep a obținut a 15-a victorie consecutivă. Ultima înfrângere a Simonei a avut loc pe 30 ianuarie 2020, când a pierdut în fața jucătoarei Garbine Muguruza, în semifinale la Australian Open.

În turul 2 de la Roland Garros, Simona Halep, principala favorită de la Paris, se va duela cu învingătoarea din partida Irina Begu (72 WTA) și Jil Belen Teichmann (652 WTA).

Câți bani a câștigat Simona duminică

Potrivit Prosport, pentru victoria din turul 1 de la Roland Garros, organizatorii turneului  i-au oferit sportivei din Constanța un cec în valoare de 60.000 de euro, iar dacă o să se impună și în turul 2, atunci în contul româncei vor intra încă 84.000 de euro.

Simona Halep, gest inedit cu ocazia zilei de naștere

Sportiva din Constanța a făcut un gest frumos de ziua ei!

Dacă ar fi să mă gândesc la un cadou pe care aş vrea să-l primesc, acesta ar fi să le arăt unor învăţători dintr-un sat al României cât de mulţi oameni le sunt alături. Aş vrea să-i ajutăm să transforme un autobuz ruginit, salvat de la fiare vechi într-un afterschool pentru toţi copiii din sat. Orice contribuţie, oricât de mică, de la cât mai mulţi oameni din toate colţurile lumii le-ar da curaj celor doi tineri şi ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reuşită”, a scris Simona Halep pe Facebook.