Simona Halep a stat doar o oră pe teren la Madrid. Victorie zdrobitoare în fața americancei Vandeweghe

Publicat: 11 05. 2017, 16:12

This browser does not support the video element.

Simona Halep a câștigat fără emoții primul game, iar după ce Coco Vadneweghe și-a făcut la rândul ei serviciul, românca a reușit o serie incredibilă de nouă game-uri consecutive câștigate. Primul set a durat fix 25 de minute, iar în actul secund, Halep a ajuns foarte repede să conducă cu 4-0. Sportiva din Statele Unite a sărbătorit cu pumnii în aer câștigarea primului game din manșa a doua, întrerupând astfel seria de 9 game-uri consecutive a Simonei.

Până la final Halep nu a mai cedat niciun punct și s-a impus în două seturi identice, 6-1, 6-1, la capătul unui meci ce a durat 59 de minute. După victoria din meciul cu Vadneweghe, Halep va reveni pe locul 4 în clasamentul WTA, după ce, la începutul acestei săptămâni era doar pe poziția a 8-a.

Pentru un loc în finală, Halep va evolua cu învingătoarea din partida Kiki Bertens (Olanda), locul 19 WTA – Anastasija Sevastova (Letonia), locul 22 WTA. Dacă va ajunge în finala competiției, Simona Halep ar putea să o întâlnească pe Sorana Cârstea, locul 83 WTA, care va evolua joi împotriva sportivei din Franța Kristina Mladenovic, locul 17 WTA.