Simona Halep, ELIMINATĂ de la Wimbledon 2018

Publicat: 07 07. 2018, 18:38
Actualizat: 25 03. 2019, 19:49

Taiwanezei nu i-a venit să creadă că a reușit să o învingă pe numărul 1 mondial al momentului și consideră că este cea mai importantă victorie din cariera sa de single. Iată ultimele momente ale meciului:

Simona Halep pornea ca favorită certă în fața sportivei din Taiwan, dar a avut probleme serioase încă din primul set. Simona și-a cedat de două ori serviciul și a reușit doar 5 lovituri câștigătoare, într-un set pe care l-a câștigat cu 6-3.

În setul secund, Hsieh a intrat și mai bine în joc. A devenit mult mai agresivă, a avut un procentaj bun pe primul serviciu și s-a impus cu 6-4.

În setul decisiv, Simona părea că se va impune fără probleme. S-a desprins la 4-1, dar adversara ei a revenit spectaculos și a egalat la 4. Meciul a intrat în prelungiri, unde Hsieh a reușit un break în plus și a încheiat meciul cu 7-5.

Potrivit ProSport, care a urmărit fiecare moment al partidei, Simona a evoluat oscilant și a avut căderi în joc pe finalul ultimelor două seturi.

Turneul de la Wimbledon s-a dovedit ucigător pentru jucătoarele din primele 10 locuri ale clasamentului WTA. Doar Karolina Pliskova a reușit să treacă de șaisprezecimi.

Pentru a imortaliza așa o victorie, echipa lui Su-Wei Hsieh și-a făcut un selfie în arena de la Wimbledon.

ProSport consemnează și prima declarație a sportivei din Taiwan, după victoria cu Simona Halep: „Anul acesta am încercat să mă bucur mai mult de turneul de la Wimbledon și iată ce mi-a adus această relaxare. Am încercat să fiu eu însumi pe teren și să savurez acest moment.”