Simona Halep, eliminată la Eastbourne, după o zi în care a jucat aproape cinci ore în două meciuri

Publicat: 29 06. 2017, 21:10

Halep a fost învinsă, scor 7-5, 4-6, 1-6, de daneza Caroline Wozniacki, locul 5 în clasamentul mondial. În primul set, Simona a început cu break, dar a fost egalată imediat de către Wozniacki, care a reușit să preia conducerea și să-și mențină avantajul până la 5-2, când Halep a început revirimentul. A câștigat cinci game-uri la rând și s-a impus în primul set, scor 7-5, după 44 de minute.

În actul secund, Halep a început în forță și a condus cu 3-0, după două break-uri, avantaj menținut până la scorul de 4-2. Apoi, Wozniacki a reușit să egaleze (4-4) și să împing meciul în setul decisiv, după ce a câștigat patru game-uri la rând. 6-4, în 43 de minute. În decisiv, Halep a început cu break, dar Wozniacki a reușit să revină și să preia conducerea și să câștige setul, scor 6-1, în 27 de minute.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe câștigătoarea partidei Barbora Strycova – Heather Watson. Pentru accederea în penultimul act, constănțeanca va încasa un cec în valoare de 37.370 de dolari și 185 de puncte în clasamentul mondial.