Simona Halep, felicitată pentru parcursul de la Turneul Campioanelor

Publicat: 26 10. 2014, 16:18

”O felicit pe Simona pentru meciul de astăzi. Chiar dacă nu a fost ziua ei cea mai bună, cu siguranță este o campioană și noi suntem mândri de ea, pentru că la fiecare meci ne face să trăim emoții rare. Simona, meciul pierdut astăzi trebuie să fie motivația pentru o carieră strălucită mai departe. Noi suntem alături de tine!”, scrie Szabo în rețeaua de socializare.

Federația Română de Tenis notează pe pagina oficială de Facebook că ”Simona Halep a pierdut finala de la Turneul Campioanelor in fata Serenei Williams (SUA), liderul mondial WTA, cu 6-3, 6-0. Felicitări, Simona! și mulțumim pentru aceasta săptămână minunată pe care ne-ai oferit-o!”

Comitetul Olimpic și Sportiv Român se alătură și el celor care au felicitat-o pe Simona pentru performanța sa: ”Felicitări Simona Halep pentru performanța de la WTA Finals Singapore!”, scrie Agerpres.

Atacantul Ciprian Marica, unul dintre căpitanii echipei naționale, scrie următoarele în rețeaua de socializare amintită: ”Felicitări, Simona, că ai adus căldură în sufletele românilor în această săptămână friguroasă! Ai făcut lumea să vorbească la superlativ de tine și de România, țară care a dat o mare sportivă! Bravo!”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă cu 6-3, 6-0 de americanca Serena Williams, duminică, în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, competiție cu premii de 6,5 milioane dolari.

Williams și-a luat astfel revanșa după ce fusese spulberată de Halep în grupe cu 6-0, 6-2. Simona Halep a reușit, totuși, cea mai mare performanță din cariera sa, fiind prima româncă în finala Turneului Campioanelor, după ce Irina Spîrlea a jucat semifinale în 1997 și 1998. Totodată, Halep a fost a treia reprezentantă a țării noastre prezentă la Finalele WTA, după Virgina Ruzici și Irina Spîrlea.