Simona Halep, foarte optimistă după ce a eliminat-o pe Goerges

Publicat: 27 03. 2016, 12:12

Jucătoarea româncă s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami, după victoria în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1 cu Julia Goerges din Germania.

„A fost o partidă dificilă. A început bine jocul și s-a distanțat la 3-0, însă, apoi mi-am revenit, mi-am impus jocul, am devenit mult mai agresivă, am început să iau mingea mai repede și s-o oblig să alerge mai mult. Cred că aceasta a fost cheia victoriei.” a declarat Simona Halep, conform wtatennis.com.

Simona Halep s-a mai întâlnit de două ori cu Heather Watson și s-a impus de fiecare dată. Ultima confruntare dintre cele două jucătoare a avut loc în turul al treilea de la Rolland Garros, în 2014, și Halep a câștigat cu scorul de 6-2,6-4.

„Înseamnă foarte mult că am început să câștig meciuri aici la Miami, așa am făcut și la Indian Wells. Am avut un început de an foarte greu, mi-a fost foarte greu să exersez, să mă antrenez, de aceea nu am putut să mă pregătesc și nu am putut să joc la cel mai înalt nivel. Acum sunt mult mai încrezătoare și încerc să mă duc pe teren și să-mi fac jocul. Mă pregătesc normal, nimic special, trebuie să lovesc mai mult mingea, avem o zi liberă, asta e bine, o să avem timp să ne relaxăm, să ne recuperăm și apoi trebuie să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. O cunosc destul de bine pe Watson, va fi o provocare pentru mine să câștig meciul și voi lupta pentru acest lucru”, a mai spus Simona Halep.

Întâlnirea dintre Simona Halep și Heather Watson va avea loc, marți, 29 martie.